Viljon nimipäivä

Viljon nimipäivä on 27. tammikuuta.
Nimi: Viljo

Nimen Viljo vuosittainen suosio

Viljo on yksi nykyisin suosituista suomenkielisistä miesten ensimmäisistä etunimistä. Alla näet nimen suosion syntyneissä suomenkielisissä lapsissa vuosittain. Kunkin vuoden tieto on 50 suosituimmasta nimestä. Jos sijoitus on ollut alempi, ei tietoa ole ja lopputuloksena on katkonainen kuvaaja. Voit liikuttaa hiirtä tai sormea kuvaajan päällä vaihtaaksesi käyrän toiseen nimeen.

Taulukosta näet kuinka monelle syntyneelle suomenkieliselle pojalle nimi on annettu ensimmäiseksi etunimeksi vuodesta 2007 lähtien. Taulukossa myös nimen osuus annetuista suomenkielisistä miesten ensimmäisistä etunimistä sekä nimen sijoitus kyseisenä vuonna. Huom! Taulukossa tieto vain, mikäli Viljo on ollut kyseisenä vuonna 50 suosituimman nimen joukossa.

VuosiLuku­määräOsuusSijoitus
20201100,55 %45.
20191130,57 %44.
Kokeile nimikoneesta nimeen Viljo   

Oletuksena saat kaikki suomenkielisen kalenterin nimet. Voit tulossivulla valita naisten tai miesten nimet ja valita suomenkielisen, ruotsinkielisen tai ortodoksisen kalenterin tai kaikki nimet.

Viljo on muunnelma muinaisgermaanisesta Vilhelm-nimestä, jonka merkitys on ”lujatahtoinen kypäränkantaja”. Adjektiivina vilho tarkoitti muinaissuomessa ”oivaa”, ”parasta” tai ”valiota”.
Digi- ja väestötietoviraston tiedon (helmikuu 2021) mukaan:
Viljo on ensimmäisenä etunimenä 3849 miehellä. Muuna kuin ensimmäisenä etunimenä Viljo on 3259 miehellä. Kaikkiaan etunimi Viljo on 7108 miehellä.

Viljon nimipäivään on aikaa:

Jaa tieto Facebookissa

Nimi vauvalle? Kokeile nimikonetta! Nimikone hakee antamiisi nimiin parhaiten sointuvat nimet. Voit halutessasi rajata tulokset tyttöjen tai poikien nimiin tai suomenkielisen, ruotsinkielisen tai ortodoksisen kalenterin nimiin.

Arkikoodi
Sivustot ja laskurit kaikille päiville