Jutut >

Nimikone laskee matchin annetuista nimistä

Nimipaivat.fi:n nimikoneeseen voit syöttää vähintään yhden ja enintään kymmenen nimeä. Kone antaa vastaukseksi nimet, joiden kirjainten vastaavuus annettuihin nimiin on suurin. Voit myös hakea vähiten vastaavia tai rajata haun tyttöjen/poikien tai suomenkielisen/ruotsinkielisen/ortodoksisen kalenterin nimiin.

Laskennassa painotetaan nimien ensimmäisiä kirjaimia. Kutakin nimeä kohti annetaan myös vastaavuusprosentti (match %). Tämä on parhaiten vastaavalle nimelle 100% ja muiden nimien vastaavuusprosentit skaalautuvat tämän mukaan. Koneen saa toimimaan myös käänteisesti, eli siitä saa myös vastaavalla laskennalla vähiten vastaavat nimet.

Nimikoneen avulla voit saada annetuilla nimillä esiin samankuuloisia nimiä, joita et muuten tulisi ajatelleeksi. Voit etsiä kaikista Väestörekisterikeskuksen antamista nimistä tai rajata tulokset niihin nimiin, joilla suomenkielinen, ruotsinkielinen tai ortodoksinen nimipäivä.

Tutustu nimikoneeseen: www.nimipaivat.fi/nimikone/

Julkaistu:

Tagit: nimikone, nimigeneraattori, vauvan nimi

Tagipilvi:

2020  harvinainen  historia  kaima  kristityt  miehen sukunimi  muinaissuomalaiset  naisen sukunimi  nimigeneraattori  nimikone  nimilaki  nykynimet  poikien nimet  puolison sukunimi  samannimisyys  sukunimi  suomenruotsalaiset nimipäivät  suosituimmat  tyttöjen nimet  uniikki  uudet nimipäivät  uudet nimipäivät 2020  vauvan nimi  vierasperäinen  yksilöllinen 

Arkikoodi
Sivustot ja laskurit kaikille päiville