Auroran nimipäivä

Auroran nimipäivä on 10. maaliskuuta.
Nimi: Aurora

Nimen Aurora vuosittainen suosio

Aurora on yksi nykyisin suosituista suomenkielisistä naisten ensimmäisistä etunimistä. Alla näet nimen suosion syntyneissä suomenkielisissä lapsissa vuosittain. Kunkin vuoden tieto on 50 suosituimmasta nimestä. Jos sijoitus on ollut alempi, ei tietoa ole ja lopputuloksena on katkonainen kuvaaja. Voit liikuttaa hiirtä tai sormea kuvaajan päällä vaihtaaksesi käyrän toiseen nimeen.

Taulukosta näet kuinka monelle syntyneelle suomenkieliselle tytölle nimi on annettu ensimmäiseksi etunimeksi vuodesta 2007 lähtien. Taulukossa myös nimen osuus annetuista suomenkielisistä naisten ensimmäisistä etunimistä sekä nimen sijoitus kyseisenä vuonna. Huom! Taulukossa tieto vain, mikäli Aurora on ollut kyseisenä vuonna 50 suosituimman nimen joukossa.

VuosiLuku­määräOsuusSijoitus
20201100,58 %37.
2019960,51 %46.
20181090,56 %42.
Kokeile nimikoneesta nimeen Aurora   

Oletuksena saat kaikki suomenkielisen kalenterin nimet. Voit tulossivulla valita naisten tai miesten nimet ja valita suomenkielisen, ruotsinkielisen tai ortodoksisen kalenterin tai kaikki nimet.

Aurora johtuu latinan ja kreikan kielisestä sanasta, joka tarkoittaa aamuruskoa. Auroran muunnelmia ovat Aura ja Auri.
Digi- ja väestötietoviraston tiedon (helmikuu 2021) mukaan:
Aurora on ensimmäisenä etunimenä 1690 naisella. Muuna kuin ensimmäisenä etunimenä Aurora on 18775 naisella ja 12 miehellä. Yhteensä 18787 henkilöllä. Kaikkiaan etunimi Aurora on 20465 naisella ja 14 miehellä eli 20479 henkilöllä.

Auroran nimipäivään on aikaa:

Jaa tieto Facebookissa

Ruotsinkieliset nimipäivät

Nimi: Aurora, nimipäivä on 10. maaliskuuta.

Nimi vauvalle? Kokeile nimikonetta! Nimikone hakee antamiisi nimiin parhaiten sointuvat nimet. Voit halutessasi rajata tulokset tyttöjen tai poikien nimiin tai suomenkielisen, ruotsinkielisen tai ortodoksisen kalenterin nimiin.

Arkikoodi
Sivustot ja laskurit kaikille päiville