Nimipäivä: Ava

Kokeile nimikoneesta nimeen Ava   

Oletuksena saat kaikki suomenkielisen kalenterin nimet. Voit tulossivulla valita naisten tai miesten nimet ja valita suomenkielisen, ruotsinkielisen tai ortodoksisen kalenterin tai kaikki nimet.

Digi- ja väestötietoviraston tiedon (helmikuu 2021) mukaan:
Ava on ensimmäisenä etunimenä 735 naisella. Muuna kuin ensimmäisenä etunimenä Ava on 570 naisella. Kaikkiaan etunimi Ava on 1305 naisella.

Ruotsinkieliset nimipäivät

Nimi: Ava, nimipäivä on 6. kesäkuuta.
Virallista nimipäivää vietetään ensimmäisen kerran vuonna 2020.
Jaa tieto Facebookissa

Nimen Ava vuosittainen suosio

Ava on yksi nykyisin suosituista ruotsinkielisistä naisten ensimmäisistä etunimistä. Alla näet nimen suosion syntyneissä ruotsinkielisissä lapsissa vuosittain. Kunkin vuoden tieto on 50 suosituimmasta nimestä. Jos sijoitus on ollut alempi, ei tietoa ole ja lopputuloksena on katkonainen kuvaaja. Voit liikuttaa hiirtä tai sormea kuvaajan päällä vaihtaaksesi käyrän toiseen nimeen.

Taulukosta näet kuinka monelle syntyneelle ruotsinkieliselle tytölle nimi on annettu ensimmäiseksi etunimeksi vuodesta 2007 lähtien. Taulukossa myös nimen osuus annetuista ruotsinkielisistä naisten ensimmäisistä etunimistä sekä nimen sijoitus kyseisenä vuonna. Huom! Taulukossa tieto vain, mikäli Ava on ollut kyseisenä vuonna 50 suosituimman nimen joukossa.

VuosiLuku­määräOsuusSijoitus
201780,49 %44.
201290,50 %43.

Nimi vauvalle? Kokeile nimikonetta! Nimikone hakee antamiisi nimiin parhaiten sointuvat nimet. Voit halutessasi rajata tulokset tyttöjen tai poikien nimiin tai suomenkielisen, ruotsinkielisen tai ortodoksisen kalenterin nimiin.

Arkikoodi
Sivustot ja laskurit kaikille päiville