Cecilian nimipäivä

Cecilian nimipäivä on 22. marraskuuta.
Nimi: Cecilia

Kokeile nimikoneesta nimeen Cecilia   

Oletuksena saat kaikki suomenkielisen kalenterin nimet. Voit tulossivulla valita naisten tai miesten nimet ja valita suomenkielisen, ruotsinkielisen tai ortodoksisen kalenterin tai kaikki nimet.

Virallista nimipäivää vietetään ensimmäisen kerran vuonna 2020.
Digi- ja väestötietoviraston tiedon (helmikuu 2021) mukaan:
Cecilia on ensimmäisenä etunimenä 1309 naisella. Muuna kuin ensimmäisenä etunimenä Cecilia on 3513 naisella. Kaikkiaan etunimi Cecilia on 4822 naisella.

Cecilian nimipäivään on aikaa:

Jaa tieto Facebookissa

Ruotsinkieliset nimipäivät

Nimi: Cecilia, nimipäivä on 22. marraskuuta.

Nimen Cecilia vuosittainen suosio

Cecilia on yksi nykyisin suosituista ruotsinkielisistä naisten ensimmäisistä etunimistä. Alla näet nimen suosion syntyneissä ruotsinkielisissä lapsissa vuosittain. Kunkin vuoden tieto on 50 suosituimmasta nimestä. Jos sijoitus on ollut alempi, ei tietoa ole ja lopputuloksena on katkonainen kuvaaja. Voit liikuttaa hiirtä tai sormea kuvaajan päällä vaihtaaksesi käyrän toiseen nimeen.

Taulukosta näet kuinka monelle syntyneelle ruotsinkieliselle tytölle nimi on annettu ensimmäiseksi etunimeksi vuodesta 2007 lähtien. Taulukossa myös nimen osuus annetuista ruotsinkielisistä naisten ensimmäisistä etunimistä sekä nimen sijoitus kyseisenä vuonna. Huom! Taulukossa tieto vain, mikäli Cecilia on ollut kyseisenä vuonna 50 suosituimman nimen joukossa.

VuosiLuku­määräOsuusSijoitus
2009130,73 %30.
2008100,56 %39.

Ortodoksiset nimipäivät

Nimi: Cecilia, nimipäivä on

22. marraskuuta

Nimi vauvalle? Kokeile nimikonetta! Nimikone hakee antamiisi nimiin parhaiten sointuvat nimet. Voit halutessasi rajata tulokset tyttöjen tai poikien nimiin tai suomenkielisen, ruotsinkielisen tai ortodoksisen kalenterin nimiin.

Arkikoodi
Sivustot ja laskurit kaikille päiville