Nimipäivä: Charlie

Kokeile nimikoneesta nimeen Charlie   

Oletuksena saat kaikki suomenkielisen kalenterin nimet. Voit tulossivulla valita naisten tai miesten nimet ja valita suomenkielisen, ruotsinkielisen tai ortodoksisen kalenterin tai kaikki nimet.

Digi- ja väestötietoviraston tiedon (helmikuu 2021) mukaan:
Charlie on ensimmäisenä etunimenä 145 miehellä ja 6 naisella. Yhteensä siis 151 henkilöllä. Muuna kuin ensimmäisenä etunimenä Charlie on 37 miehellä ja 7 naisella. Yhteensä 44 henkilöllä. Kaikkiaan etunimi Charlie on 182 miehellä ja 13 naisella eli 195 henkilöllä.

Ruotsinkieliset nimipäivät

Nimi: Charlie, nimipäivä on 28. tammikuuta.
Virallista nimipäivää vietetään ensimmäisen kerran vuonna 2020.
Jaa tieto Facebookissa

Nimen Charlie vuosittainen suosio

Charlie on yksi nykyisin suosituista ruotsinkielisistä miesten ensimmäisistä etunimistä. Alla näet nimen suosion syntyneissä ruotsinkielisissä lapsissa vuosittain. Kunkin vuoden tieto on 50 suosituimmasta nimestä. Jos sijoitus on ollut alempi, ei tietoa ole ja lopputuloksena on katkonainen kuvaaja. Voit liikuttaa hiirtä tai sormea kuvaajan päällä vaihtaaksesi käyrän toiseen nimeen.

Taulukosta näet kuinka monelle syntyneelle ruotsinkieliselle pojalle nimi on annettu ensimmäiseksi etunimeksi vuodesta 2007 lähtien. Taulukossa myös nimen osuus annetuista ruotsinkielisistä miesten ensimmäisistä etunimistä sekä nimen sijoitus kyseisenä vuonna. Huom! Taulukossa tieto vain, mikäli Charlie on ollut kyseisenä vuonna 50 suosituimman nimen joukossa.

VuosiLuku­määräOsuusSijoitus
2020100,61 %41.
2015110,62 %44.

Nimi vauvalle? Kokeile nimikonetta! Nimikone hakee antamiisi nimiin parhaiten sointuvat nimet. Voit halutessasi rajata tulokset tyttöjen tai poikien nimiin tai suomenkielisen, ruotsinkielisen tai ortodoksisen kalenterin nimiin.

Arkikoodi
Sivustot ja laskurit kaikille päiville