Nimipäivä: Colin

Kokeile nimikoneesta nimeen Colin   

Oletuksena saat kaikki suomenkielisen kalenterin nimet. Voit tulossivulla valita naisten tai miesten nimet ja valita suomenkielisen, ruotsinkielisen tai ortodoksisen kalenterin tai kaikki nimet.

Digi- ja väestötietoviraston tiedon (helmikuu 2021) mukaan:
Colin on ensimmäisenä etunimenä 159 miehellä. Muuna kuin ensimmäisenä etunimenä Colin on 41 miehellä. Kaikkiaan etunimi Colin on 200 miehellä.

Ruotsinkieliset nimipäivät

Nimi: Colin, nimipäivä on 7. marraskuuta.
Virallista nimipäivää vietetään ensimmäisen kerran vuonna 2020.
Jaa tieto Facebookissa

Nimen Colin vuosittainen suosio

Colin on yksi nykyisin suosituista ruotsinkielisistä miesten ensimmäisistä etunimistä. Alla näet nimen suosion syntyneissä ruotsinkielisissä lapsissa vuosittain. Kunkin vuoden tieto on 50 suosituimmasta nimestä. Jos sijoitus on ollut alempi, ei tietoa ole ja lopputuloksena on katkonainen kuvaaja. Voit liikuttaa hiirtä tai sormea kuvaajan päällä vaihtaaksesi käyrän toiseen nimeen.

Taulukosta näet kuinka monelle syntyneelle ruotsinkieliselle pojalle nimi on annettu ensimmäiseksi etunimeksi vuodesta 2007 lähtien. Taulukossa myös nimen osuus annetuista ruotsinkielisistä miesten ensimmäisistä etunimistä sekä nimen sijoitus kyseisenä vuonna. Huom! Taulukossa tieto vain, mikäli Colin on ollut kyseisenä vuonna 50 suosituimman nimen joukossa.

VuosiLuku­määräOsuusSijoitus
2019110,67 %35.
2017140,84 %26.
2015120,68 %36.
2012120,67 %39.

Nimi vauvalle? Kokeile nimikonetta! Nimikone hakee antamiisi nimiin parhaiten sointuvat nimet. Voit halutessasi rajata tulokset tyttöjen tai poikien nimiin tai suomenkielisen, ruotsinkielisen tai ortodoksisen kalenterin nimiin.

Arkikoodi
Sivustot ja laskurit kaikille päiville