Nimipäivä: Eddie

Kokeile nimikoneesta nimeen Eddie   

Oletuksena saat kaikki suomenkielisen kalenterin nimet. Voit tulossivulla valita naisten tai miesten nimet ja valita suomenkielisen, ruotsinkielisen tai ortodoksisen kalenterin tai kaikki nimet.

Digi- ja väestötietoviraston tiedon (helmikuu 2021) mukaan:
Eddie on ensimmäisenä etunimenä 246 miehellä. Muuna kuin ensimmäisenä etunimenä Eddie on 33 miehellä. Kaikkiaan etunimi Eddie on 279 miehellä.

Ruotsinkieliset nimipäivät

Nimi: Eddie, nimipäivä on 18. maaliskuuta.
Uusi nimi vuoden 2015 nimipäiväkalenteriin.
Jaa tieto Facebookissa

Nimen Eddie vuosittainen suosio

Eddie on yksi nykyisin suosituista ruotsinkielisistä miesten ensimmäisistä etunimistä. Alla näet nimen suosion syntyneissä ruotsinkielisissä lapsissa vuosittain. Kunkin vuoden tieto on 50 suosituimmasta nimestä. Jos sijoitus on ollut alempi, ei tietoa ole ja lopputuloksena on katkonainen kuvaaja. Voit liikuttaa hiirtä tai sormea kuvaajan päällä vaihtaaksesi käyrän toiseen nimeen.

Taulukosta näet kuinka monelle syntyneelle ruotsinkieliselle pojalle nimi on annettu ensimmäiseksi etunimeksi vuodesta 2007 lähtien. Taulukossa myös nimen osuus annetuista ruotsinkielisistä miesten ensimmäisistä etunimistä sekä nimen sijoitus kyseisenä vuonna. Huom! Taulukossa tieto vain, mikäli Eddie on ollut kyseisenä vuonna 50 suosituimman nimen joukossa.

VuosiLuku­määräOsuusSijoitus
2020100,61 %42.
2015110,62 %43.
2014100,57 %48.

Nimi vauvalle? Kokeile nimikonetta! Nimikone hakee antamiisi nimiin parhaiten sointuvat nimet. Voit halutessasi rajata tulokset tyttöjen tai poikien nimiin tai suomenkielisen, ruotsinkielisen tai ortodoksisen kalenterin nimiin.

Arkikoodi
Sivustot ja laskurit kaikille päiville