Gabrielin nimipäivä

Gabrielin nimipäivä on 24. maaliskuuta.
Nimi: Gabriel

Kokeile nimikoneesta nimeen Gabriel   

Oletuksena saat kaikki suomenkielisen kalenterin nimet. Voit tulossivulla valita naisten tai miesten nimet ja valita suomenkielisen, ruotsinkielisen tai ortodoksisen kalenterin tai kaikki nimet.

Gabriel on hepreaa ja tarkoittaa ”Jumala on vahva” ja ”Jumalan taistelija”. Raamatussa Gabriel oli enkeli, joka ilmoitti Jeesuksen ja Johannes Kastajan syntymistä heidän äideilleen. Gabriel-nimeä esiintyy myös muodoissa Gaabriel ja Kaapriel.
Digi- ja väestötietoviraston tiedon (helmikuu 2021) mukaan:
Gabriel on ensimmäisenä etunimenä 749 miehellä. Muuna kuin ensimmäisenä etunimenä Gabriel on 2972 miehellä ja 7 naisella. Yhteensä 2979 henkilöllä. Kaikkiaan etunimi Gabriel on 3721 miehellä ja 8 naisella eli 3729 henkilöllä.

Gabrielin nimipäivään on aikaa:

Jaa tieto Facebookissa

Ruotsinkieliset nimipäivät

Nimi: Gabriel, nimipäivä on 24. maaliskuuta.

Nimen Gabriel vuosittainen suosio

Gabriel on yksi nykyisin suosituista ruotsinkielisistä miesten ensimmäisistä etunimistä. Alla näet nimen suosion syntyneissä ruotsinkielisissä lapsissa vuosittain. Kunkin vuoden tieto on 50 suosituimmasta nimestä. Jos sijoitus on ollut alempi, ei tietoa ole ja lopputuloksena on katkonainen kuvaaja. Voit liikuttaa hiirtä tai sormea kuvaajan päällä vaihtaaksesi käyrän toiseen nimeen.

Taulukosta näet kuinka monelle syntyneelle ruotsinkieliselle pojalle nimi on annettu ensimmäiseksi etunimeksi vuodesta 2007 lähtien. Taulukossa myös nimen osuus annetuista ruotsinkielisistä miesten ensimmäisistä etunimistä sekä nimen sijoitus kyseisenä vuonna. Huom! Taulukossa tieto vain, mikäli Gabriel on ollut kyseisenä vuonna 50 suosituimman nimen joukossa.

VuosiLuku­määräOsuusSijoitus
201690,50 %49.

Ortodoksiset nimipäivät

Nimi: Gabriel, nimipäivä on

26. maaliskuuta

8. marraskuuta

Nimi vauvalle? Kokeile nimikonetta! Nimikone hakee antamiisi nimiin parhaiten sointuvat nimet. Voit halutessasi rajata tulokset tyttöjen tai poikien nimiin tai suomenkielisen, ruotsinkielisen tai ortodoksisen kalenterin nimiin.

Arkikoodi
Sivustot ja laskurit kaikille päiville