Iivon nimipäivä

Iivon nimipäivä on 22. elokuuta.
Nimi: Iivo

Nimen Iivo vuosittainen suosio

Iivo on yksi nykyisin suosituista suomenkielisistä miesten ensimmäisistä etunimistä. Alla näet nimen suosion syntyneissä suomenkielisissä lapsissa vuosittain. Kunkin vuoden tieto on 50 suosituimmasta nimestä. Jos sijoitus on ollut alempi, ei tietoa ole ja lopputuloksena on katkonainen kuvaaja. Voit liikuttaa hiirtä tai sormea kuvaajan päällä vaihtaaksesi käyrän toiseen nimeen.

Taulukosta näet kuinka monelle syntyneelle suomenkieliselle pojalle nimi on annettu ensimmäiseksi etunimeksi vuodesta 2007 lähtien. Taulukossa myös nimen osuus annetuista suomenkielisistä miesten ensimmäisistä etunimistä sekä nimen sijoitus kyseisenä vuonna. Huom! Taulukossa tieto vain, mikäli Iivo on ollut kyseisenä vuonna 50 suosituimman nimen joukossa.

VuosiLuku­määräOsuusSijoitus
20181220,59 %44.
Kokeile nimikoneesta nimeen Iivo   

Oletuksena saat kaikki suomenkielisen kalenterin nimet. Voit tulossivulla valita naisten tai miesten nimet ja valita suomenkielisen, ruotsinkielisen tai ortodoksisen kalenterin tai kaikki nimet.

Iivo on lyhennelmä Iivarista, jonka muinaisskandinaavinen muoto Ivar merkitsee ”Taistelijaa, jolla on marjakuusijousi”. Muodossa Ivo nimi on ollut yleisessä käytössä myös Virossa. Nimipäiväkalenteriin Iivo otettiin vuonna 1929.
Digi- ja väestötietoviraston tiedon (helmikuu 2021) mukaan:
Iivo on ensimmäisenä etunimenä 887 miehellä. Muuna kuin ensimmäisenä etunimenä Iivo on 239 miehellä. Kaikkiaan etunimi Iivo on 1126 miehellä.

Iivon nimipäivään on aikaa:

Jaa tieto Facebookissa

Ortodoksiset nimipäivät

Nimi: Iivo, nimipäivä on

29. elokuuta

Nimi vauvalle? Kokeile nimikonetta! Nimikone hakee antamiisi nimiin parhaiten sointuvat nimet. Voit halutessasi rajata tulokset tyttöjen tai poikien nimiin tai suomenkielisen, ruotsinkielisen tai ortodoksisen kalenterin nimiin.

Arkikoodi
Sivustot ja laskurit kaikille päiville