Jasperin nimipäivä

Jasperin nimipäivä on 20. lokakuuta.
Nimi: Jasper

Nimen Jasper vuosittainen suosio

Jasper on yksi nykyisin suosituista suomenkielisistä miesten ensimmäisistä etunimistä. Alla näet nimen suosion syntyneissä suomenkielisissä lapsissa vuosittain. Kunkin vuoden tieto on 50 suosituimmasta nimestä. Jos sijoitus on ollut alempi, ei tietoa ole ja lopputuloksena on katkonainen kuvaaja. Voit liikuttaa hiirtä tai sormea kuvaajan päällä vaihtaaksesi käyrän toiseen nimeen.

Taulukosta näet kuinka monelle syntyneelle suomenkieliselle pojalle nimi on annettu ensimmäiseksi etunimeksi vuodesta 2007 lähtien. Taulukossa myös nimen osuus annetuista suomenkielisistä miesten ensimmäisistä etunimistä sekä nimen sijoitus kyseisenä vuonna. Huom! Taulukossa tieto vain, mikäli Jasper on ollut kyseisenä vuonna 50 suosituimman nimen joukossa.

VuosiLuku­määräOsuusSijoitus
20201030,52 %50.
Kokeile nimikoneesta nimeen Jasper   

Oletuksena saat kaikki suomenkielisen kalenterin nimet. Voit tulossivulla valita naisten tai miesten nimet ja valita suomenkielisen, ruotsinkielisen tai ortodoksisen kalenterin tai kaikki nimet.

Jasper pohjautuu persian sanaan cansbar, ”kalleuksien vartija”.
Digi- ja väestötietoviraston tiedon (helmikuu 2021) mukaan:
Jasper on ensimmäisenä etunimenä 2337 miehellä ja 7 naisella. Yhteensä siis 2344 henkilöllä. Muuna kuin ensimmäisenä etunimenä Jasper on 783 miehellä. Kaikkiaan etunimi Jasper on 3120 miehellä ja 9 naisella eli 3129 henkilöllä.

Jasperin nimipäivään on aikaa:

Jaa tieto Facebookissa

Ruotsinkieliset nimipäivät

Nimi: Jasper, nimipäivä on 20. lokakuuta.
Virallista nimipäivää vietetään ensimmäisen kerran vuonna 2020.

Nimi vauvalle? Kokeile nimikonetta! Nimikone hakee antamiisi nimiin parhaiten sointuvat nimet. Voit halutessasi rajata tulokset tyttöjen tai poikien nimiin tai suomenkielisen, ruotsinkielisen tai ortodoksisen kalenterin nimiin.

Arkikoodi
Sivustot ja laskurit kaikille päiville