Jennan nimipäivä

Jennan nimipäivä on 21. heinäkuuta.
Nimi: Jenna

Nimen Jenna vuosittainen suosio

Jenna on yksi nykyisin suosituista suomenkielisistä naisten ensimmäisistä etunimistä. Alla näet nimen suosion syntyneissä suomenkielisissä lapsissa vuosittain. Kunkin vuoden tieto on 50 suosituimmasta nimestä. Jos sijoitus on ollut alempi, ei tietoa ole ja lopputuloksena on katkonainen kuvaaja. Voit liikuttaa hiirtä tai sormea kuvaajan päällä vaihtaaksesi käyrän toiseen nimeen.

Taulukosta näet kuinka monelle syntyneelle suomenkieliselle tytölle nimi on annettu ensimmäiseksi etunimeksi vuodesta 2007 lähtien. Taulukossa myös nimen osuus annetuista suomenkielisistä naisten ensimmäisistä etunimistä sekä nimen sijoitus kyseisenä vuonna. Huom! Taulukossa tieto vain, mikäli Jenna on ollut kyseisenä vuonna 50 suosituimman nimen joukossa.

VuosiLuku­määräOsuusSijoitus
20091760,66 %34.
20082130,80 %23.
20072050,77 %26.
Kokeile nimikoneesta nimeen Jenna   

Oletuksena saat kaikki suomenkielisen kalenterin nimet. Voit tulossivulla valita naisten tai miesten nimet ja valita suomenkielisen, ruotsinkielisen tai ortodoksisen kalenterin tai kaikki nimet.

Digi- ja väestötietoviraston tiedon (helmikuu 2022) mukaan:
Jenna on ensimmäisenä etunimenä 10738 naisella. Muuna kuin ensimmäisenä etunimenä Jenna on 839 naisella. Kaikkiaan etunimi Jenna on 11577 naisella.

Jennan nimipäivään on aikaa:

Jaa tieto Facebookissa

Ruotsinkieliset nimipäivät

Nimi: Jenna, nimipäivä on 21. heinäkuuta.
Uusi nimi vuoden 2015 viralliseen nimipäiväkalenteriin. Jenna on lyhennelmä nimestä Johanna, joka on sisarnimi Johannekselle. Johanneksen hepreankielinen alkuperäismuoto Jochanan tarkoittaa ”Jahve on armollinen”.

Nimi vauvalle? Kokeile nimikonetta! Nimikone hakee antamiisi nimiin parhaiten sointuvat nimet. Voit halutessasi rajata tulokset tyttöjen tai poikien nimiin tai suomenkielisen, ruotsinkielisen tai ortodoksisen kalenterin nimiin.

Calculaterix.com
Sivustot ja laskurit kaikille päiville