Jeren nimipäivä

Jeren nimipäivä on 26. kesäkuuta.
Nimi: Jere

Nimen Jere vuosittainen suosio

Jere on yksi nykyisin suosituista suomenkielisistä miesten ensimmäisistä etunimistä. Alla näet nimen suosion syntyneissä suomenkielisissä lapsissa vuosittain. Kunkin vuoden tieto on 50 suosituimmasta nimestä. Jos sijoitus on ollut alempi, ei tietoa ole ja lopputuloksena on katkonainen kuvaaja. Voit liikuttaa hiirtä tai sormea kuvaajan päällä vaihtaaksesi käyrän toiseen nimeen.

Taulukosta näet kuinka monelle syntyneelle suomenkieliselle pojalle nimi on annettu ensimmäiseksi etunimeksi vuodesta 2007 lähtien. Taulukossa myös nimen osuus annetuista suomenkielisistä miesten ensimmäisistä etunimistä sekä nimen sijoitus kyseisenä vuonna. Huom! Taulukossa tieto vain, mikäli Jere on ollut kyseisenä vuonna 50 suosituimman nimen joukossa.

VuosiLuku­määräOsuusSijoitus
20091780,64 %39.
20081870,67 %38.
20072340,85 %23.
Kokeile nimikoneesta nimeen Jere   

Oletuksena saat kaikki suomenkielisen kalenterin nimet. Voit tulossivulla valita naisten tai miesten nimet ja valita suomenkielisen, ruotsinkielisen tai ortodoksisen kalenterin tai kaikki nimet.

Jere on muunnelma heprealaisesta nimestä Jeremia, joka tarkoittaa ”Jahve kohottaa”.
Digi- ja väestötietoviraston tiedon (helmikuu 2022) mukaan:
Jere on ensimmäisenä etunimenä 9982 miehellä. Muuna kuin ensimmäisenä etunimenä Jere on 862 miehellä. Kaikkiaan etunimi Jere on 10844 miehellä.

Jeren nimipäivään on aikaa:

Jaa tieto Facebookissa

Ortodoksiset nimipäivät

Nimi: Jere, nimipäivä on

1. toukokuuta

Nimi vauvalle? Kokeile nimikonetta! Nimikone hakee antamiisi nimiin parhaiten sointuvat nimet. Voit halutessasi rajata tulokset tyttöjen tai poikien nimiin tai suomenkielisen, ruotsinkielisen tai ortodoksisen kalenterin nimiin.

Calculaterix.com
Sivustot ja laskurit kaikille päiville