Kallen nimipäivä

Kallen nimipäivä on 28. tammikuuta.
Nimi: Kalle

Nimen Kalle vuosittainen suosio

Kalle on yksi nykyisin suosituista suomenkielisistä miesten ensimmäisistä etunimistä. Alla näet nimen suosion syntyneissä suomenkielisissä lapsissa vuosittain. Kunkin vuoden tieto on 50 suosituimmasta nimestä. Jos sijoitus on ollut alempi, ei tietoa ole ja lopputuloksena on katkonainen kuvaaja. Voit liikuttaa hiirtä tai sormea kuvaajan päällä vaihtaaksesi käyrän toiseen nimeen.

Taulukosta näet kuinka monelle syntyneelle suomenkieliselle pojalle nimi on annettu ensimmäiseksi etunimeksi vuodesta 2007 lähtien. Taulukossa myös nimen osuus annetuista suomenkielisistä miesten ensimmäisistä etunimistä sekä nimen sijoitus kyseisenä vuonna. Huom! Taulukossa tieto vain, mikäli Kalle on ollut kyseisenä vuonna 50 suosituimman nimen joukossa.

VuosiLuku­määräOsuusSijoitus
20081600,57 %49.
20071990,72 %31.
Kokeile nimikoneesta nimeen Kalle   

Oletuksena saat kaikki suomenkielisen kalenterin nimet. Voit tulossivulla valita naisten tai miesten nimet ja valita suomenkielisen, ruotsinkielisen tai ortodoksisen kalenterin tai kaikki nimet.

Kalle on muunnos skandinaavisesta Karl-nimestä. Joka puolestaan juontuu yläsaksan sanasta charal, ”vapaa talonmies”. Kalle-nimi oli suosituin 1900-luvun alussa ja 1980-luvulla se nousi uudelleen suosioon.
Digi- ja väestötietoviraston tiedon (helmikuu 2022) mukaan:
Kalle on ensimmäisenä etunimenä 11289 miehellä. Muuna kuin ensimmäisenä etunimenä Kalle on 6613 miehellä. Kaikkiaan etunimi Kalle on 17902 miehellä.

Kallen nimipäivään on aikaa:

Jaa tieto Facebookissa

Ruotsinkieliset nimipäivät

Nimi: Kalle, nimipäivä on 28. tammikuuta.
Uusi nimi vuoden 2015 nimipäiväkalenteriin.

Ortodoksiset nimipäivät

Nimi: Kalle, nimipäivä on

5. marraskuuta

Nimi vauvalle? Kokeile nimikonetta! Nimikone hakee antamiisi nimiin parhaiten sointuvat nimet. Voit halutessasi rajata tulokset tyttöjen tai poikien nimiin tai suomenkielisen, ruotsinkielisen tai ortodoksisen kalenterin nimiin.

Calculaterix.com
Sivustot ja laskurit kaikille päiville