Maijan nimipäivä

Maijan nimipäivä on 2. heinäkuuta.
Nimi: Maija

Nimen Maija vuosittainen suosio

Maija on yksi nykyisin suosituista suomenkielisistä naisten ensimmäisistä etunimistä. Alla näet nimen suosion syntyneissä suomenkielisissä lapsissa vuosittain. Kunkin vuoden tieto on 50 suosituimmasta nimestä. Jos sijoitus on ollut alempi, ei tietoa ole ja lopputuloksena on katkonainen kuvaaja. Voit liikuttaa hiirtä tai sormea kuvaajan päällä vaihtaaksesi käyrän toiseen nimeen.

Taulukosta näet kuinka monelle syntyneelle suomenkieliselle tytölle nimi on annettu ensimmäiseksi etunimeksi vuodesta 2007 lähtien. Taulukossa myös nimen osuus annetuista suomenkielisistä naisten ensimmäisistä etunimistä sekä nimen sijoitus kyseisenä vuonna. Huom! Taulukossa tieto vain, mikäli Maija on ollut kyseisenä vuonna 50 suosituimman nimen joukossa.

VuosiLuku­määräOsuusSijoitus
20071430,54 %42.
Kokeile nimikoneesta nimeen Maija   

Oletuksena saat kaikki suomenkielisen kalenterin nimet. Voit tulossivulla valita naisten tai miesten nimet ja valita suomenkielisen, ruotsinkielisen tai ortodoksisen kalenterin tai kaikki nimet.

Maija on muunnos nimestä Maria. Marian juuret juontuvat egyptiläiseen nimeen Mery, joka tarkoittaa rakastettua tai heprealais-armenialaiseen Mirjamiin, joka merkitsee katkeraa, kapinallista tai toivottua lasta.
Digi- ja väestötietoviraston tiedon (helmikuu 2022) mukaan:
Maija on ensimmäisenä etunimenä 17693 naisella. Muuna kuin ensimmäisenä etunimenä Maija on 13145 naisella. Kaikkiaan etunimi Maija on 30838 naisella.

Maijan nimipäivään on aikaa:

Jaa tieto Facebookissa

Ortodoksiset nimipäivät

Nimi: Maija, nimipäivä on

25. maaliskuuta

2. heinäkuuta

15. elokuuta

8. syyskuuta

21. marraskuuta

Nimi vauvalle? Kokeile nimikonetta! Nimikone hakee antamiisi nimiin parhaiten sointuvat nimet. Voit halutessasi rajata tulokset tyttöjen tai poikien nimiin tai suomenkielisen, ruotsinkielisen tai ortodoksisen kalenterin nimiin.

Calculaterix.com
Sivustot ja laskurit kaikille päiville