Milon nimipäivä

Milon nimipäivä on 7. syyskuuta.
Nimi: Milo

Nimen Milo vuosittainen suosio

Milo on yksi nykyisin suosituista suomenkielisistä miesten ensimmäisistä etunimistä. Alla näet nimen suosion syntyneissä suomenkielisissä lapsissa vuosittain. Kunkin vuoden tieto on 50 suosituimmasta nimestä. Jos sijoitus on ollut alempi, ei tietoa ole ja lopputuloksena on katkonainen kuvaaja. Voit liikuttaa hiirtä tai sormea kuvaajan päällä vaihtaaksesi käyrän toiseen nimeen.

Taulukosta näet kuinka monelle syntyneelle suomenkieliselle pojalle nimi on annettu ensimmäiseksi etunimeksi vuodesta 2007 lähtien. Taulukossa myös nimen osuus annetuista suomenkielisistä miesten ensimmäisistä etunimistä sekä nimen sijoitus kyseisenä vuonna. Huom! Taulukossa tieto vain, mikäli Milo on ollut kyseisenä vuonna 50 suosituimman nimen joukossa.

VuosiLuku­määräOsuusSijoitus
20201420,71 %32.
20181180,57 %49.
Kokeile nimikoneesta nimeen Milo   

Oletuksena saat kaikki suomenkielisen kalenterin nimet. Voit tulossivulla valita naisten tai miesten nimet ja valita suomenkielisen, ruotsinkielisen tai ortodoksisen kalenterin tai kaikki nimet.

Uusi nimi vuoden 2015 viralliseen nimipäiväkalenteriin.
Digi- ja väestötietoviraston tiedon (helmikuu 2021) mukaan:
Milo on ensimmäisenä etunimenä 1477 miehellä ja 15 naisella. Yhteensä siis 1492 henkilöllä. Muuna kuin ensimmäisenä etunimenä Milo on 280 miehellä. Kaikkiaan etunimi Milo on 1757 miehellä ja 18 naisella eli 1775 henkilöllä.

Milon nimipäivään on aikaa:

Jaa tieto Facebookissa

Ruotsinkieliset nimipäivät

Nimi: Milo, nimipäivä on 7. syyskuuta.
Virallista nimipäivää vietetään ensimmäisen kerran vuonna 2020.

Nimi vauvalle? Kokeile nimikonetta! Nimikone hakee antamiisi nimiin parhaiten sointuvat nimet. Voit halutessasi rajata tulokset tyttöjen tai poikien nimiin tai suomenkielisen, ruotsinkielisen tai ortodoksisen kalenterin nimiin.

Arkikoodi
Sivustot ja laskurit kaikille päiville