Nimipäivä: Nelly

Kokeile nimikoneesta nimeen Nelly   

Oletuksena saat kaikki suomenkielisen kalenterin nimet. Voit tulossivulla valita naisten tai miesten nimet ja valita suomenkielisen, ruotsinkielisen tai ortodoksisen kalenterin tai kaikki nimet.

Digi- ja väestötietoviraston tiedon (helmikuu 2021) mukaan:
Nelly on ensimmäisenä etunimenä 734 naisella. Muuna kuin ensimmäisenä etunimenä Nelly on 160 naisella. Kaikkiaan etunimi Nelly on 894 naisella.

Ruotsinkieliset nimipäivät

Nimi: Nelly, nimipäivä on 11. heinäkuuta.
Uusi nimi vuoden 2015 nimipäiväkalenteriin.
Jaa tieto Facebookissa

Nimen Nelly vuosittainen suosio

Nelly on yksi nykyisin suosituista ruotsinkielisistä naisten ensimmäisistä etunimistä. Alla näet nimen suosion syntyneissä ruotsinkielisissä lapsissa vuosittain. Kunkin vuoden tieto on 50 suosituimmasta nimestä. Jos sijoitus on ollut alempi, ei tietoa ole ja lopputuloksena on katkonainen kuvaaja. Voit liikuttaa hiirtä tai sormea kuvaajan päällä vaihtaaksesi käyrän toiseen nimeen.

Taulukosta näet kuinka monelle syntyneelle ruotsinkieliselle tytölle nimi on annettu ensimmäiseksi etunimeksi vuodesta 2007 lähtien. Taulukossa myös nimen osuus annetuista ruotsinkielisistä naisten ensimmäisistä etunimistä sekä nimen sijoitus kyseisenä vuonna. Huom! Taulukossa tieto vain, mikäli Nelly on ollut kyseisenä vuonna 50 suosituimman nimen joukossa.

VuosiLuku­määräOsuusSijoitus
2010100,54 %46.

Nimi vauvalle? Kokeile nimikonetta! Nimikone hakee antamiisi nimiin parhaiten sointuvat nimet. Voit halutessasi rajata tulokset tyttöjen tai poikien nimiin tai suomenkielisen, ruotsinkielisen tai ortodoksisen kalenterin nimiin.

Arkikoodi
Sivustot ja laskurit kaikille päiville