Saimin nimipäivä

Saimin nimipäivä on 10. heinäkuuta.
Nimi: Saimi

Nimen Saimi vuosittainen suosio

Saimi on yksi nykyisin suosituista suomenkielisistä naisten ensimmäisistä etunimistä. Alla näet nimen suosion syntyneissä suomenkielisissä lapsissa vuosittain. Kunkin vuoden tieto on 50 suosituimmasta nimestä. Jos sijoitus on ollut alempi, ei tietoa ole ja lopputuloksena on katkonainen kuvaaja. Voit liikuttaa hiirtä tai sormea kuvaajan päällä vaihtaaksesi käyrän toiseen nimeen.

Taulukosta näet kuinka monelle syntyneelle suomenkieliselle tytölle nimi on annettu ensimmäiseksi etunimeksi vuodesta 2007 lähtien. Taulukossa myös nimen osuus annetuista suomenkielisistä naisten ensimmäisistä etunimistä sekä nimen sijoitus kyseisenä vuonna. Huom! Taulukossa tieto vain, mikäli Saimi on ollut kyseisenä vuonna 50 suosituimman nimen joukossa.

VuosiLuku­määräOsuusSijoitus
2020920,48 %49.
20191070,56 %40.
Kokeile nimikoneesta nimeen Saimi   

Oletuksena saat kaikki suomenkielisen kalenterin nimet. Voit tulossivulla valita naisten tai miesten nimet ja valita suomenkielisen, ruotsinkielisen tai ortodoksisen kalenterin tai kaikki nimet.

Saimi on muunnelma nimestä Saima, joka on otettu käyttöön J. V. Snellmanin Saima-lehden myötä. Lehden nimi viittaa Saimaaseen. Oman nimipäivänsä Saimi sai vuonna 1929.
Digi- ja väestötietoviraston tiedon (helmikuu 2021) mukaan:
Saimi on ensimmäisenä etunimenä 2299 naisella. Muuna kuin ensimmäisenä etunimenä Saimi on 828 naisella. Kaikkiaan etunimi Saimi on 3127 naisella.

Saimin nimipäivään on aikaa:

Jaa tieto Facebookissa

Ruotsinkieliset nimipäivät

Nimi: Saimi, nimipäivä on 10. heinäkuuta.

Nimi vauvalle? Kokeile nimikonetta! Nimikone hakee antamiisi nimiin parhaiten sointuvat nimet. Voit halutessasi rajata tulokset tyttöjen tai poikien nimiin tai suomenkielisen, ruotsinkielisen tai ortodoksisen kalenterin nimiin.

Arkikoodi
Sivustot ja laskurit kaikille päiville