Tuukan nimipäivä

Tuukan nimipäivä on 24. toukokuuta.
Nimi: Tuukka

Nimen Tuukka vuosittainen suosio

Tuukka on yksi nykyisin suosituista suomenkielisistä miesten ensimmäisistä etunimistä. Alla näet nimen suosion syntyneissä suomenkielisissä lapsissa vuosittain. Kunkin vuoden tieto on 50 suosituimmasta nimestä. Jos sijoitus on ollut alempi, ei tietoa ole ja lopputuloksena on katkonainen kuvaaja. Voit liikuttaa hiirtä tai sormea kuvaajan päällä vaihtaaksesi käyrän toiseen nimeen.

Taulukosta näet kuinka monelle syntyneelle suomenkieliselle pojalle nimi on annettu ensimmäiseksi etunimeksi vuodesta 2007 lähtien. Taulukossa myös nimen osuus annetuista suomenkielisistä miesten ensimmäisistä etunimistä sekä nimen sijoitus kyseisenä vuonna. Huom! Taulukossa tieto vain, mikäli Tuukka on ollut kyseisenä vuonna 50 suosituimman nimen joukossa.

VuosiLuku­määräOsuusSijoitus
20141650,65 %42.
20081680,60 %43.
Kokeile nimikoneesta nimeen Tuukka   

Oletuksena saat kaikki suomenkielisen kalenterin nimet. Voit tulossivulla valita naisten tai miesten nimet ja valita suomenkielisen, ruotsinkielisen tai ortodoksisen kalenterin tai kaikki nimet.

Tuukan alkuperästä ei ole varmuutta. Se saattaa juontua ukkosenjumala Thorin nimestä tai vanhasta Länsi-Suomalaisesta Thoke-nimestä.
Digi- ja väestötietoviraston tiedon (helmikuu 2022) mukaan:
Tuukka on ensimmäisenä etunimenä 5162 miehellä. Muuna kuin ensimmäisenä etunimenä Tuukka on 607 miehellä. Kaikkiaan etunimi Tuukka on 5769 miehellä.

Tuukan nimipäivään on aikaa:

Jaa tieto Facebookissa

Ortodoksiset nimipäivät

Nimi: Tuukka, nimipäivä on

23. heinäkuuta

22. syyskuuta

Nimi vauvalle? Kokeile nimikonetta! Nimikone hakee antamiisi nimiin parhaiten sointuvat nimet. Voit halutessasi rajata tulokset tyttöjen tai poikien nimiin tai suomenkielisen, ruotsinkielisen tai ortodoksisen kalenterin nimiin.

Calculaterix.com
Sivustot ja laskurit kaikille päiville