Aarnin nimipäivä

Aarnin nimipäivä on 16. marraskuuta.
Nimi: Aarni

Nimen Aarni vuosittainen suosio

Aarni on yksi nykyisin suosituista suomenkielisistä miesten ensimmäisistä etunimistä. Alla näet nimen suosion syntyneissä suomenkielisissä lapsissa vuosittain. Kunkin vuoden tieto on 50 suosituimmasta nimestä. Jos sijoitus on ollut alempi, ei tietoa ole ja lopputuloksena on katkonainen kuvaaja. Voit liikuttaa hiirtä tai sormea kuvaajan päällä vaihtaaksesi käyrän toiseen nimeen.

Taulukosta näet kuinka monelle syntyneelle suomenkieliselle pojalle nimi on annettu ensimmäiseksi etunimeksi vuodesta 2007 lähtien. Taulukossa myös nimen osuus annetuista suomenkielisistä miesten ensimmäisistä etunimistä sekä nimen sijoitus kyseisenä vuonna. Huom! Taulukossa tieto vain, mikäli Aarni on ollut kyseisenä vuonna 50 suosituimman nimen joukossa.

VuosiLuku­määräOsuusSijoitus
20201500,75 %27.
20191220,62 %40.
Kokeile nimikoneesta nimeen Aarni   

Oletuksena saat kaikki suomenkielisen kalenterin nimet. Voit tulossivulla valita naisten tai miesten nimet ja valita suomenkielisen, ruotsinkielisen tai ortodoksisen kalenterin tai kaikki nimet.

Digi- ja väestötietoviraston tiedon (helmikuu 2021) mukaan:
Aarni on ensimmäisenä etunimenä 2027 miehellä ja 5 naisella. Yhteensä siis 2032 henkilöllä. Muuna kuin ensimmäisenä etunimenä Aarni on 866 miehellä ja 8 naisella. Yhteensä 874 henkilöllä. Kaikkiaan etunimi Aarni on 2893 miehellä ja 13 naisella eli 2906 henkilöllä.

Aarnin nimipäivään on aikaa:

Jaa tieto Facebookissa

Nimi vauvalle? Kokeile nimikonetta! Nimikone hakee antamiisi nimiin parhaiten sointuvat nimet. Voit halutessasi rajata tulokset tyttöjen tai poikien nimiin tai suomenkielisen, ruotsinkielisen tai ortodoksisen kalenterin nimiin.

Arkikoodi
Sivustot ja laskurit kaikille päiville